SFA_1893.jpg

OVER MIJ

Dokter P.M. Valkenburg - van Kruchten

Mijn werk als medisch specialist in een groot perifeer ziekenhuis combineer ik met mijn werk als esthetisch arts. Als anesthesioloog ben ik gewend om zeer nauwkeurig te werken. Mijn anatomische kennis en mijn ervaring op het gebied van de (echogeleide) injectietechnieken zorgen voor een veilige behandeling met het best mogelijke resultaat. 

Ik heb verschillende modules van de Stichting Cosmetische Geneeskunde (SOCG) van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) gevolgd. Daarnaast ben ik getraind aan het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandelingen (NIMEB) en aan de Medical & and Aesthetic Training Academy (MATA) in Harley Street Londen. Verder volg ik met regelmaat workshops en trainingen om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Sinds 2019 ben ik aangesloten bij de NVCG, de enige door de overheid erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetisch artsen. Artsen die zijn aangesloten bij de NVCG werken volgens de huidige wetgeving en richtlijnen, waardoor je verzekerd bent van kwaliteit en een veilige behandeling.

 

Ik hoop je binnenkort te mogen ontvangen bij Wat zie je er goed uit!

Pauline

ADRES

Rector Poelsplein 2

6419 CZ Heerlen

INSCHRIJVEN VOOR NIEUWSBRIEF

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2020 door Wat zie je er goed uit!. Met trots gemaakt met Wix.com