top of page
SFA_1893.jpg

Dokter P.M. Valkenburg - van Kruchten

Ik ben gefascineerd door de vele mogelijkheden van medisch esthetische injectables behandelingen. Onvolkomenheden aan iemands uiterlijk, klachten die gepaard gaan met het verouderingsproces en pijn - en spanningsklachten van hoofd, nek en schouders kunnen op een niet-invasieve wijze behandeld worden met injectables. 

Mijn werk als esthetisch arts combineer ik met mijn werk als medisch specialist anesthesiologie in een groot perifeer ziekenhuis. Als anesthesioloog ben ik ook gewend om zeer nauwkeurig te werken. Mijn anatomische kennis en mijn ervaring op het gebied van de (echogeleide) injectietechnieken zorgen voor een veilige behandeling met het best mogelijke resultaat. 

Bij de Stichting Cosmetische Geneeskunde (SOCG) van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG) heb ik diverse onderwijsmodules gevolgd. Daarnaast ben ik getraind aan het Nederlands Instituut Medisch Esthetische Behandelingen (NIMEB), de Medical and Aesthetic Training Academy (MATA) in Harley Street Londen en aan de Implacademy te Garderen door Dr.J.van der Meer, tandarts en endodontoloog, Drs P.Schoofs, esthetisch arts, en Dr. P.Gerrits, Emeritus Professor Anatomie aan het UMCG. Ook volg ik met regelmaat workshops en trainingen om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Sinds 2019 ben ik aangesloten bij de NVCG, de enige door de overheid erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetisch artsen. Artsen die zijn aangesloten bij de NVCG werken volgens de huidige wetgeving en richtlijnen, waardoor je verzekerd bent van kwaliteit en een veilige behandeling.

Ik hoop je binnenkort te mogen ontvangen bij Wat zie je er goed uit!

Pauline

bottom of page