top of page
SFA_1824.jpg

WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht staat voorop!

Met welke medisch cosmetische klacht kunnen wij je helpen?

De mogelijkheden voor een behandeling worden eerst met je besproken. Het streven bij Wat zie je er goed uit! is om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen, waarbij de rimpeltjes die ontstaan zijn en het volumeverlies dat is opgetreden door het normale verouderingsproces worden verminderd of zelfs helemaal verdwijnen waardoor je er frisser en fitter uit zult gaan zien en mensen zullen zeggen “ Wat zie je er goed uit!”.

Behandeling voor pijnklachten als hoofdpijn en pijn door tandenknarsen of kaakklemmen is bij ons ook mogelijk. 

Voor een behandeling vindt er een intake plaats, waarbij ook je medische voorgeschiedenis en de eventueel door jou gebruikte medicatie zullen worden besproken.

Voor en na de behandeling zullen er foto’s gemaakt worden die aan je medisch dossier worden toegevoegd. Ook dien je een gezondheidsverklaring in te vullen en behandelovereenkomst te ondertekenen voordat er een behandeling plaats vindt.

Alle formulieren worden na de gemaakte afspraak per mail toegestuurd. De ondertekening vindt digitaal plaats op het moment van de geplande afspraak. 

Afspraken kunnen meestal op korte termijn gemaakt worden. Onderdeel van de behandeling is een controle twee weken na de behandeling, waarbij gekeken wordt of het resultaat naar wens is of dat er eventueel iets bijgewerkt dient te worden. Een intake gesprek of consult is geheel vrijblijvend maar het is ook mogelijk om direct behandeld te worden mits de planning dit toelaat.

Voor de botoxbehandelingen is het gebruik van verdoving niet nodig. Voor de fillerbehandelingen van de lippen wordt een verdovende crème gebruikt. Je dient 15 minuten vóór je afspraak aanwezig te zijn om deze crème aan te laten brengen.

Je mag 48 uur voor de behandeling géén alcohol drinken en géén bloedverdunnende medicatie zoals Aspirine, Naproxen en Ibuprofen gebruiken. Alle andere bloedverdunnende medicatie enkel in overleg met je (huis)arts stoppen.

MET WELKE PRODUCTEN WERKEN WIJ?

Werkwijze - product

TEOXANE FILLERS

BOCOUTURE®

PROFHILO®

Teoxane fillers.jpg
Bocouture.jpg
Profhilo.jpg

De Teosyal fillers van Teoxane worden geproduceerd volgens de strengste veiligheidseisen in Genève, Zwitserland. Teosyal is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur. Er bestaan 7 varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten, zoals het onzichtbaar maken van rimpels en fijne lijntjes, het verbeteren van de gezichtscontouren, of het zorgen voor meer volume van de lippen.

Botulinetoxine is de werkzame stof van het medicijn Bocouture®. Het wordt geproduceerd wordt door de Clostridium botulinum-bacterie en heeft een spierontspannend effect. Hierdoor kunnen mimieklijntjes (rimpeltjes door het bewegen van het gezicht) zachter worden of zelfs verdwijnen.
Er zijn verschillende merken op de markt, waarvan Botox® (Allergan), Bocouture® (Merz) en Azzalure® (Galderma) de bekendste zijn.
Bij Wat zie je er goed uit! werken wij met het merk Bocouture®, de meest zuivere vorm van botulinetoxine. Doordat in Bocouture® alleen de werkzame stof zit en alle niet-werkzame eiwitten eruit zijn gefilterd geeft Bocouture® geen risico op het ontstaan van resistentie en is de kans op een allergische reactie het allerkleinst bij Bocouture®.

Profhilo® is het eerste BDDE-vrije  hyaluronzuurproduct voor de behandeling van huidverslapping.

Het heeft de hoogste concentratie van hyaluronzuur (64mg / 2ml) en zorgt hierdoor niet alleen voor een boost en hydratie voor de huid maar ook voor een remodelering van de verouderende en verslapte huid. Profhilo® stimuleert de aanmaak van onder andere verschillende types collageen (1, 3, 4 en 7) en elastine in keratinocyten en fibroblasten. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat Profhilo® een stimulerende werking heeft op de differentiatie en overleving van in het vet aanwezige stamcellen en adipocyten.

Profhilo® als op zichzelf staande behandeling zorgt voor geweldige resultaten maar wordt ook in combinatie met andere aesthetische behandelingen toegepast.

Werkwijze - Product2
bottom of page