WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht staat voorop!

Waar stoor je je aan of welke punten aan je uiterlijk zou je willen verbeteren? De mogelijkheden voor een behandeling worden eerst met je besproken. Het streven bij Wat zie je er goed uit! is om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen, waarbij de rimpeltjes die ontstaan zijn en het volumeverlies dat is opgetreden door het normale verouderingsproces worden verminderd of zelfs helemaal verdwijnen waardoor je er frisser en fitter uit zult gaan zien en mensen zullen zeggen “ Wat zie je er goed uit!”.

Voor een behandeling vindt er een intake plaats, waarbij ook je medische voorgeschiedenis en de eventueel door jou gebruikte medicatie zullen worden besproken.

Voor en na de behandeling zullen er foto’s gemaakt worden die aan je medisch dossier worden toegevoegd. Ook dien je een gezondheidsverklaring in te vullen en behandelovereenkomst te ondertekenen voordat er een behandeling plaats vindt. 

Afspraken kunnen meestal op korte termijn gemaakt worden. Een intake gesprek is geheel vrijblijvend maar het is ook mogelijk om direct behandeld worden. Onderdeel van de behandeling is een controle twee weken na de behandeling, waarbij gekeken wordt of het resultaat naar wens is of dat er eventueel iets bijgewerkt dient te worden.

Voor de botoxbehandelingen is het gebruik van verdoving niet nodig. Voor de fillerbehandelingen wordt een verdovende crème gebruikt. Je dient 15 minuten vóór je afspraak aanwezig te zijn om deze crème aan te laten brengen. 

Je mag 48 uur voor de behandeling géén alcohol drinken en géén bloedverdunnende medicatie zoals Aspirine, Naproxen en Ibuprofen gebruiken. Alle andere bloedverdunnende medicatie enkel in overleg met je (huis)arts stoppen. 

SFA_1918.jpg
SFA_1948.jpg
SFA_1951.jpg
SFA_1956.jpg
SFA_1821.jpg
SFA_1799.jpg
 
  • Facebook
  • Instagram

©2020 door Wat zie je er goed uit!. Met trots gemaakt met Wix.com