SFA_1824.jpg

WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht staat voorop!

Waar stoor je je aan of welke punten aan je uiterlijk zou je willen verbeteren? De mogelijkheden voor een behandeling worden eerst met je besproken. Het streven bij Wat zie je er goed uit! is om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen, waarbij de rimpeltjes die ontstaan zijn en het volumeverlies dat is opgetreden door het normale verouderingsproces worden verminderd of zelfs helemaal verdwijnen waardoor je er frisser en fitter uit zult gaan zien en mensen zullen zeggen “ Wat zie je er goed uit!”.

Voor een behandeling vindt er een intake plaats, waarbij ook je medische voorgeschiedenis en de eventueel door jou gebruikte medicatie zullen worden besproken.

Voor en na de behandeling zullen er foto’s gemaakt worden die aan je medisch dossier worden toegevoegd. Ook dien je een gezondheidsverklaring in te vullen en behandelovereenkomst te ondertekenen voordat er een behandeling plaats vindt.

Afspraken kunnen meestal op korte termijn gemaakt worden. Onderdeel van de behandeling is een controle twee weken na de behandeling, waarbij gekeken wordt of het resultaat naar wens is of dat er eventueel iets bijgewerkt dient te worden. Een intake gesprek of consult is geheel vrijblijvend maar het is ook mogelijk om direct behandeld te worden mits de planning dit toelaat.

Voor de botoxbehandelingen is het gebruik van verdoving niet nodig. Voor de fillerbehandelingen wordt een verdovende crème gebruikt. Je dient 15 minuten vóór je afspraak aanwezig te zijn om deze crème aan te laten brengen.

Je mag 48 uur voor de behandeling géén alcohol drinken en géén bloedverdunnende medicatie zoals Aspirine, Naproxen en Ibuprofen gebruiken. Alle andere bloedverdunnende medicatie enkel in overleg met je (huis)arts stoppen.

MET WELKE PRODUCTEN WERKEN WIJ?

 

TEOXANE FILLERS

BOCOUTURE®

PROFHILO®

Teoxane fillers.jpg
Bocouture.jpg
Profhilo.jpg

De Teosyal fillers van Teoxane worden geproduceerd volgens de strengste veiligheidseisen in Genève, Zwitserland. Teosyal is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur. Er bestaan 7 varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten, zoals het onzichtbaar maken van rimpels en fijne lijntjes, het verbeteren van de gezichtscontouren, of het zorgen voor meer volume van de lippen.

Botulinetoxine is de werkzame stof van het medicijn Bocouture®. Het wordt geproduceerd wordt door de Clostridium botulinum-bacterie en heeft een spierontspannend effect. Hierdoor kunnen mimieklijntjes (rimpeltjes door het bewegen van het gezicht) zachter worden of zelfs verdwijnen.
Er zijn verschillende merken op de markt, waarvan Botox® (Allergan), Bocouture® (Merz) en Azzalure® (Galderma) de bekendste zijn.
Bij Wat zie je er goed uit! werken wij met het merk Bocouture®, de meest zuivere vorm van botulinetoxine. Doordat in Bocouture® alleen de werkzame stof zit en alle niet-werkzame eiwitten eruit zijn gefilterd geeft Bocouture® geen risico op het ontstaan van resistentie en is de kans op een allergische reactie het allerkleinst bij Bocouture®.

Profhilo® is het eerste BDDE-vrije  hyaluronzuurproduct voor de behandeling van huidverslapping.

Het heeft de hoogste concentratie van hyaluronzuur (64mg / 2ml) en zorgt hierdoor niet alleen voor een boost en hydratie voor de huid maar ook voor een remodelering van de verouderende en verslapte huid. Profhilo® stimuleert de aanmaak van onder andere verschillende types collageen (1, 3, 4 en 7) en elastine in keratinocyten en fibroblasten. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat Profhilo® een stimulerende werking heeft op de differentiatie en overleving van in het vet aanwezige stamcellen en adipocyten.

Profhilo® als op zichzelf staande behandeling zorgt voor geweldige resultaten maar wordt ook in combinatie met andere aesthetische behandelingen toegepast.

BELOTERO®

VISCODERM

 
BELOTERO
Viscoderm.jpg

De producten van Belotero® zijn fillers op basis van hyaluronzuur, die uitgebreid zijn getest en beschikken over een goed veiligheidsprofiel. De fillers geven langdurige resultaten. Daarnaast is Belotero® Balance goedgekeurd door de FDA (de Amerikaanse autoriteit op het gebied van productgoedkeuring) voor injectie in de middelste tot diepste laag van de dermis voor correctie van matige tot ernstige gezichtsrimpels en -plooien, zoals neus-lippenplooien. Voor de FDA- en CE-goedkeuring is het product uitgebreid getest op mogelijke bijwerkingen en uit klinische onderzoeken is gebleken dat Belotero® een goed veiligheidsprofiel heeft. Net als alle hyaluronzuurfillers is het belangrijkste bestanddeel van de Belotero®-producten een stof die van nature in het lichaam voorkomt, waardoor de kans op een allergische reactie op het product zeer klein is.

Viscoderm Hydrobooster is een puur hyaluronzuur dat geinjecteerd wordt in de huid. Het zorgt voor zowel een biologisch proces van hydratatie en restructuratie van de huid en tevens zorgt het voor een mechanische werking waarbij de meeste oppervlakkig rimpels op een zeer natuurlijke manier strakker getrokken worden.

ADRES

Rector Poelsplein 2

6419 CZ Heerlen

INSCHRIJVEN VOOR NIEUWSBRIEF

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2020 door Wat zie je er goed uit!. Met trots gemaakt met Wix.com