top of page
ONZE VERZORGINGSPRODUCTEN
 
Onderstaande verzorgingsproducten zijn een mooie aanvulling op onze medisch cosmetische behandelingen. Ze kunnen de huid voorbereiden op een behandeling, de kwetsbaarheid van de huid na een behandeling versterken maar vormen ook de perfecte huidroutine om je huid en lippen te laten stralen.

PROFHILO HAENKENIUM

TEOSYAL EYE CONTOUR GEL

TEOSYAL 3D LIP SCULPT

profhilohaenkenium.jpg
teoxane_eyecontourgel.jpeg
RHA-Lip-Sculpt-600x600.jpeg

Anti-oxidatieve crème

 

Profhilo Haenkenium combineert hyaluronzuur (HA) complex met het gepatenteerde salvia haenkei extract, Haenkenium, die zorgt functioneert als een antioxidant, de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering, hyperpigmentatie, het herstellen van de barrière functie, verlicht huidirritatie en geeft hydratatie aan de huid. Volgens IBSA Italië combineert het 2 verschillende moleculaire gewichten; het hoog moleculair gewicht HA creëert het beschermende effect en het laag moleculair gewicht draagt bij aan optimale hydratatie van de huid.

Dit is het ideale product om na een Profhilo anti-aging behandeling nog langer plezier te hebben van het resultaat door thuis ook de optimale verzorging te kunnen bieden aan je huid!

€65

Oogcontourcrème

 

Innovatief serum specifiek voor de oogcontouren. Het reduceert fijne lijntjes, wallen en donkere kringen rondom de ogen. De unieke combinatie van ingrediënten hebben een onmiddellijke ontzwellende en kalmerende werking. Het serum bevat een licht tintje camouflage om een egale stralende oogopslag te creëren. Ideaal als basis te gebruiken onder uw dagelijkse make-up.

€65

Hydraterend lipserum met anti-rimpelwerking

 

3D Lip Sculp is een geconcentreerd serum dat de lippen voorziet van ultieme hydratatie en de lipcontouren mooi in vorm brengt. Het serum is verrijkt met actieve bestanddelen, die bekend staan om hun volume creërend effect.

€39

PerfectSkinRefiner_HD.jpg
AHA-CleansingGel.jpg
VISCODERMPHOTOPROTECTION50ML_540x.webp
Werkwijze - product
Werkwijze - Product2
bottom of page