ABSOLUTE
BEAUTY & IMAGE

De praktijk van Wat zie je er goed uit! is gevestigd in het beauty instituut Absolute Beauty & Image. De medisch schoonheidsspecialisten van Absolute Beauty & Image bieden behandelingen die een perfecte aanvulling zijn op onze injectables behandelingen.

Een optimaal verzorgde huid zal het resultaat en de houdbaarheid van de injectables behandelingen ten goede komen.

Het verouderingsproces van de huid staat niet stil, maar kan wel met de juiste behandelingen en verzorging van de huid vertraagd worden. Huidverbetering wordt bereikt door behandelingen af te stemmen op ieders huidtype en nadien deze verbetering te behouden met onderhoudsbehandelingen. De medisch schoonheidsspecialisten van Absolute Beauty & Image kunnen je tevens ondersteunen met advies omtrent de dagelijkse huidverzorging.


Naast de huidverbeterende behandelingen kun je bij het beauty instituut ook terecht voor permanente make-up.

MICRODERMABRASIE

Dit is een veilige mechanische peeling waarbij met behulp van diamant schilfertjes de dode huidcellen versneld verwijderd worden. De diepte en werking kan zeer nauwkeurig bepaald worden en zelfs per behandeld gebied aangepast worden. De behandeling is geschikt voor behandeling van littekens en pigmentatie en stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen.

BINDWEEFSELMASSAGE

Door middel van diepe intensieve massage van de huid en het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd.

CHEMISCHE PEELING

Bij een chemische peeling wordt een bepaalde stof, op de huid aangebracht, welke onder toezicht van de schoonheidsspecialiste een bepaalde tijd moet inwerken. Een huid verbeterende peeling die de beschadigde huid binnen enkele dagen vernieuwt. Afhankelijk van het huidtype en het te behandelen probleemgebied wordt een keuze gemaakt uit verschillende soorten peels.

MICRONEEDLING

Deze behandeling is uitermate geschikt voor huidafwijkingen of huidstructuren zoals: acnelittekens, zon beschadiging, grove poriën, grove huidstructuur, rimpels, melasma, cellulitis en striemen.
Tijdens de microneedling worden er doormiddel van fijne naaldjes micro gaatjes in de huid gemaakt. Deze fijne naaldjes verwonden de dermis net genoeg om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstellen. Zodoende wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker.

COUPEROSE VERWIJDEREN

Couperose behandelen wij door middel van elektrocoagulatie. Met de punt van de naald worden de te behandelen gebieden voorzichtig aangestipt, waardoor er coagulatie (bloedstolling) ontstaat en de adertjes verdwijnen. De behandeling is vrijwel pijnloos. In veel gevallen zijn meerdere behandelingen nodig en zal na verloop van tijd (denk aan 1x per jaar, maar ligt aan de huidconditie) een herhaal behandeling nodig zijn.

COSMOTIV BEHANDELINGEN

Dit zijn intensieve verzorgende behandelingen met producten van Dr. Grandel en allen inclusief een massage van gelaat, nek, schouders en decolleté.
Deze behandelingen bestaan uit drie hoofdmotieven:
- Perfect-age: regenereren, rimpels bestrijden en met vocht doordrenken.
- Life Style: een gezonde huid behouden
- Skin control : gevoelige huid en onzuivere huid.

PERMANENTE MAKE-UP

Iedere vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet altijd voldoen. Permanent Make-up kan dat wel! Prachtig gevormde wenkbrauwen middels zeer natuurlijke fijne haartjes techniek/hairstrokes, een stralende oogopslag en vollere, blozende lippen zijn nu binnen handbereik met Permanent Make-up. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden subtiel geaccentueerd voor een mooi, stralend en langdurig resultaat. Bent u op zoek naar ervaren Permanente make-up specialisten dan bent u bij Absolute Beauty & Image op de juiste plek.

Voor meer informatie over deze behandelingen bij Absolute Beauty & Image kijk je op www.absolutebeautyandimage.nl. Hier kun je tevens een afspraak maken bij een van de beauty specialisten voor een behandeling of voor een kosteloos en vrijblijvend advies.

 
  • Facebook
  • Instagram

©2020 door Wat zie je er goed uit!. Met trots gemaakt met Wix.com