NIEUW: VISCODERM HYDROBOOSTER

De Viscoderm Hydrobooster is geschikt voor het behandelen van dynamische rimpels. Het product heeft een stretching effect en is met name geschikt voor de behandeling van  oppervlakkige rimpels rond de ogen, mond en op het voorhoofd.

 VISCODERM HYDROBOOSTER

september 2020

De Viscoderm Hydrobooster is geschikt voor het behandelen van dynamische rimpels. Het product heeft een stretching effect en is met name geschikt voor de behandeling van  oppervlakkige rimpels rond de ogen, mond en op het voorhoofd. Naast dit stretching effect heeft Viscoderm ook een sterk en diep hydraterend effect. Deze hydrobooster is gemaakt van puur hyaluronzuur, een lichaamseigen stof.  Het zorgt voor een fantastisch resultaat in combinatie met botox behandeling. De behandeling bestaat uit 2 sessies met 2 maanden tussenpose waarna elke 6 maanden een onderhoudsbehandeling nodig is voor behoud van het behaalde resultaat.

foto: IBSA derma Nederland

viscodermhydrobooster.jpg
 

BEHANDELINGEN

BOTOX

Met een botoxbehandeling kun je je rimpels verzachten of zelfs helemaal laten verdwijnen. Je ziet er jonger, uitgeruster en vriendelijker uit. 

Botuline toxine is een medicijn dat spieren tijdelijk laat ontspannen, waardoor rimpels als het ware weer glad worden getrokken. Botox is met name geschikt om rimpels veroorzaakt door mimiekspieren te behandelen, zoals bijvoorbeeld de frons tussen de wenkbrauwen, voorhoofdsrimpels en de kraaienpootjes naast de ogen. Maar het kan ook gebruikt worden om de wenkbrauwen of de mondhoeken te liften.

In de juiste handen kunnen met botox mooie en zeker ook heel natuurlijke resultaten worden bereikt.

Botox werkt op de plaats waar de zenuwuiteinden verbinding maken met de spiervezels. Het zorgt ervoor dat de zenuw geen signaal kan doorgeven aan de spier. Botox gaat aan het zenuwuiteinde zitten en voorkomt dat de ‘boodschapper’, de neurotransmitter acetylcholine, een prikkel kan doorgeven aan de spier. De prikkeloverdacht is nodig om de spier te laten aanspannen. Na het toedienen van botox verslapt de spier.

Na een behandeling is het resultaat nog niet direct zichtbaar, dit duurt gemiddeld 5 dagen. Meestal blijft het resultaat 3-4 maanden zichtbaar. Hoe vaker je echter botox gebruikt, hoe langer het resultaat zichtbaar kan blijven. Hierdoor blijft de rimpel langer weg. Stop je met het gebruik van botox, dan zal de rimpel altijd weer terug komen. 

Naast cosmetische redenen zijn er ook medische redenen waarvoor botox gebruikt wordt. 

Deze zijn;

 • Overmatig transpireren. Door het middel onderhuids in de oksels te spuiten wordt de zweetproductie zo'n zes maanden geremd. 

 • Verhelpen van knarsetanden, door botoxinjecties in de kauwspier

 • Migraine; wanneer migraine wordt uitgelokt door een verhoogde spierspanning op het voorhoofd of in de nek, kan botox helpen deze spieren te ontspannen waardoor de hoofdpijnaanvallen vaak geheel verdwijnen. 

Botuline toxine mag uitsluitend door BIG geregistreerde artsen gebruikt worden. 

FILLERS

Wat is een injectable filler?

Een filler is een zachte steriele gel die diep of oppervlakkig in de huid wordt geïnjecteerd. Het merendeel van de moderne fillers bestaat uit de stof hyaluronzuur (HA), een lichaamseigen stof die in de huid voorkomt en zeer sterke vocht bindende eigenschappen bezit. Daarnaast stimuleert het ook in mindere mate de aanmaak van het natuurlijk collageen in de huid wat voor de stevigheid zorgt.

Door hyaluronzuur te bewerken kunnen verschillende gel-diktes worden verkregen zodat ieder anatomisch gebied de juiste filler krijgt.

Wat kan een behandeling met fillers voor jou betekenen?

De huidige generatie fillers zijn speciaal ontworpen om de vele tekenen van het verouderingsproces te corrigeren. Deze behandelingen kunnen je helpen om met gemak vijf tot tien jaar van je uiterlijke leeftijd af te halen zonder dat daar plastische chirurgie voor nodig is. Het resultaat is direct zichtbaar zonder dat het er kunstmatig of erg opvallend uit ziet.  Wat wel zal opvallen is dat je er frisser, uitgerust en jonger  uit ziet. En wie wil dat niet?

Behandelgebieden:

 • Gezichtsplooien en rimpels

 • Verlies van volume in het gezicht zoals traangootjes, jukbeenderen, wangen, voorhoofd, slapen en meer

 • Neuslippen-plooi of mondhoek-plooien

 • Lippen

PROFHILO

Als je last hebt van een verouderde en slappe huid dan is de Profhilo®  behandeling de oplossing voor jou. Deze revolutionaire behandeling zorgt namelijk in korte tijd voor een gezondere, stevigere en zachtere huid!

Naarmate wij ouder worden, neemt het van nature aanwezige hyaluronzuur in ons lichaam af. De huid ziet hierdoor droog uit en verliest zijn stevigheid en glans. Kortom, de huid veroudert.

Met een Profhilo® behandeling ga je deze veroudering tegen. De behandeling stimuleert namelijk de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt verstevigd. Dit wordt ‘bioremodeling’ genoemd. Profhilo® bestaat uit 100% hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, zonder chemische toevoegingen. Profhilo® is geen filler, het vult geen rimpels op en voegt ook geen volume toe aan het gezicht maar het stimuleert de huid. De huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glans terug. Bovendien wordt de vochtbalans in de huid hersteld. Doordat de huid zichzelf herstelt is er absoluut geen sprake van een onnatuurlijk resultaat.

Behandelgebieden: 

 • Gezicht

 • Hals

 • Decolleté

 • Handen

 • Bovenarmen

Hoe verloopt een behandeling?

Bij een Profhilo® behandeling wordt er met de zogenoemde BAP-techniek gewerkt. Op basis van deze techniek worden er injecties in 5 anatomische gebieden geplaatst die ervoor zorgen dat er een verspreiding over het hele gelaat plaatsvindt. Tot enkele uren na de behandeling kunt je nog kleine bultjes zien waar het product is ingespoten. Daarna zie je er niets meer van. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling kan de injectieplek nog wat rood zien, maar dit trekt snel weg. Er is nagenoeg geen kans op blauwe plekken en geen hersteltijd. Je kunt je huid na de behandeling verzorgen zoals je gewend bent. Tijdens de eerste 48 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden.

Na de behandeling duurt het even voordat je de eerste resultaten kunt zien. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen door collageen en elastine aan te maken. Dat heeft even tijd nodig.

Na ongeveer 4 weken volgt de tweede behandeling. Dat is nodig om tot het gewenste eindresultaat te komen. In een enkel geval zijn er drie behandelingen nodig, dit is afhankelijk van de mate van veroudering van de huid. Na ongeveer 8 weken zal  het eindresultaat van de behandeling zichtbaar zijn.

 
 • Facebook
 • Instagram

©2020 door Wat zie je er goed uit!. Met trots gemaakt met Wix.com